easy pentru tine, YZZY pentru noi

YZZY este locul în care vânzarea și cumpărarea unui telefon second-hand sau recondiționat este win-win. O platformă care te asigură că totul este ușor și sigur, într-un mod transparent.
În fapt, suntem un grup de pasionați și experți meticuloși într-ale telefoanelor. Verificăm, evaluăm și vindem telefoanele celor care au pus ochii pe alt model.
În urma cererilor în creștere de la clienții noștri, dar și a trendului în creștere din ultimii ani, ne-am dat seama de un lucru important: este cool, smart și sustenabil să îți iei un telefon aproape nou.

 

 

 

 

Salut, sunt Corneliu. De peste 10 ani activez în domeniul GSM. Am început cu un mic atelier în care reparam telefoanele clienților. Apoi am început să ofer accesorii de calitate, folii și, în continuare, servisare GSM. De 2 ani, ajut din ce în ce mai mulți clienți să își schimbe telefonul vechi pentru unul mai performant, dar tot second-hand. Le verificăm, le evaluăm și, uneori, chiar le găseam client.

În industria auto acest sistem se numește ‘trade-in’ și se practică de peste 100 de ani. La telefoane acest trend a început doar de câțiva ani, însă capată tot mai mulți adepți de la an la an. În lume, doar anul trecut, peste 22% dintre cei care și-au schimbat telefonul, au ales varianta second.

Într-adevăr, este cool, smart și sustenabil să faci upgrade nu doar la mașină, ci și la telefon.