Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

  1.  IDENTIFICAREA OPERATORULUI

YZZY.ro este o platformă de woocomerce creată cu scopul de a intermedia procesul de vânzare/cumpărare a telefoanelor SH sau alte gadgeturi. Scopul este de a eficientiza și automatiza în același timp modul de vânzare a acestui tip de produse.

Denumire operator:  YZZY MOBILE S.R.L. Denumire comercială: Yzzy

Sediul social: Suceava, str. Ana Ipătescu, nr. 5, incinta hotelului Bucovina, cam 208

Registrul Comerţului: J33/1848/29.09.2021  Cod Unic de Înregistrare: RO44982632

           Website: https://www.yzzy.ro/   Contact: yzzymobilesrl@gmail.com

2.  NOTĂ DE INFORMARE GDPR PENTRU UTILIZATORI

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 din data de 27.04.2016 și legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale în vigoare a fost creat prezentul document de informare pentru utilizatorii site-ului nostru asupra modalității de prelucrare a datelor cu caracter personal care îi privesc și drepturile pe care le au în acest sens.

Ne angajăm să vă protejăm datele cu caracter personal și să le utilizăm responsabil. Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar în cazuri necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale, în procese precum: prelucrarea unei comenzi, livrare, facturare, procesare plăți, etc.

3. TIPURI DE DATE PRELUCRATE ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII

Pentru a se bucura de toate funcționalitățile oferite de platforma YZZY.ro, utilizatorii trebuie să fie de acord cu introducerea datelor cu caracter prelucrate și modalitatea de prelucrare. Direct sau prin terțe părți, colectăm o serie de date cu caracter personal, după cum urmează:

Date prelucrate pentru crearea unui cont Cumpărător/Vânzător

Site-ul oferă posibilitatea utilizatorilor de a crea două tipuri de conturi pe site-ul nostru: Cont de Vânzător și Cont de Cumpărător. Ambele conturi solicită introducerea de date cu caracter personal sensibile dar absolut necesare pentru activare.

  • Pentru activarea unui cont de cumpărător sunt necesare următoarele date: Nume, Prenume, Număr de telefon, Email, Adresă completă pentru livrare.
  • Pentru activarea unui cont de vânzător sunt necesare următoarele date: Nume, Prenume, Număr de telefon, Email, Adresă, IBAN.

Datele colectate pentru prelucrarea unei plăți

Utilizatorii vor putea alege dintre mai multe opțiuni de plată: card, ramburs, credit (TBI).

Pentru utilizatorii tip vânzător este obligatorie opțiunea de plată prin Transfer bancar.

În cazul plăților cu cardul, datele de card NU sunt înregistrate sau prelucrate de către echipa noastră. Ele ajung direct la procesatorul de plăți Netopia Payments care este răspunzător și asigura securitatea informațiilor. Noi vom vizualiza parțial în platforma procesatorului de plăți anumite informații care fac referire la id-ul comenzii. Pentru informații suplimentare referitor la modul în care funcționează plățile prin platforma NETOPIA Payments sau prin celelalte modalități expuse te rugăm să ne contactezi.

Date colectate prin Newsletter

Pentru a beneficia de anumite oferte și promoții la produsele comercializate de către noi trebuie să vă abonați la newsletter prin introducerea adresei personale de e-mail.

Date colectate prin formularul de contact

Pentru a ne contacta prin intermediul formularului de contact este necesar să ne transmiteți următoarele date cu caracter personal: Nume, Prenume, email, număr telefon (opțional dacă este adresa de e-mail inserată).

Date colectate telefonic

Există posibilitatea ca unele convorbiri avute cu echipa Yzzy să fie înregistrate cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim. Dacă nu sunteți de acord cu înregistrarea telefonică vă rugăm să ne contactați prin alte mijloace precum e-mail, formular contact. 

Date colectate prin Cookies

Informații complete ce fac referire la utilizate, maniera de colectare și prelucrare regăsiți în secțiunea “Politica Cookies”.

Date colectate prin instrumente de marketing

Pentru a monitoriza interacțiunea utilizatorilor cu site-ul nostru și pentru a obține informații referitor la trafic utilizăm Google Analytics întrucât acesta ne oferă posibilitatea de a vedea traseul fiecărui utilizator pe paginile din site. Mai mult de atât cu ajutorul acestui instrument putem vizualiza cum au ajuns utilizatorii pe site-ul nostru – în mod direct, organic, prin canale de Social Media, E-mail, PPC, etc.

În funcție de configurația efectuată Google Analytics ne poate raporta diverse date cu privire la utilizatori precum: numărul de utilizatori unici care ne-au vizitat site-ul într-o perioadă specifică și de câte ori, din ce zone geografică făceau parte (oraș/țară), pe ce dispozitiv erau când ne-au accesat site-ul (tabletă, desktop sau mobil), ce browser utiliza în acel moment, ba chiar se pot segmenta utilizatorii pe criterii demografice rpecum ar fi categoriile de vârstă și interese. Scopul este să ne cunoaștem mai bine clienții și potențialii clienți, să ne îmbunătățim maniera de prezentare a serviciilor și a produselor în funcție de interesele acestora și nu în ultimul rând de a utiliza toate informațiile colectate în campaniile de marketing – SEO, PPC, Youtube, etc.

Date colectate pentru conformitatea cu legislația actuală

De exemplu, vom folosi numele complet, adresa de facturare și/sau alte informații pentru a emite factura fiscală, un pas obligatoriu în finalizarea tranzacției. Aceste informații sunt listate automat și în format fizic, fiind un proces absolut necesar pentru desfășurarea activităților fiscale.

Date colectate prin pixelul Facebook

Pe site-ul nostru este inserat un fragment de cod care ne permite să monitorizăm și să optimizăm campaniile publicitare. Practic, atunci când un utilizator ne accesează site-ul și realizează o acțiune, acest pixel se activează și raportează această acțiune. În timp, numărul acțiunilor raportate și conversiile înregistrate ne ajută să livrăm cât mai eficient și pe Facebook.

Date prelucrate de terțe părți

Există o categorie de date prelucrate pentru care nu suntem pe deplin responsabili. În procesele de comunicare/ofertare/livrare/facturare/vânzare/marketing partajăm parțial anumite informații cu terțe părți. O parte din furnizorii cu care partajăm aceste date sunt absolut necesari pentru activitatea societății noastre întrucât ne permit să funcționăm și să ne îndeplinim obligațiile față de clienții noștri sau de stat.

4. PROTECȚIA ȘI ARHIVAREA DATELOR

Există posibilitatea ca unii dintre furnizorii noștri precum Firmele de curierat, Google, Facebook, furnizorii de hosting, să stocheze date și în afara Uniunii Europene deși toți sunt aliniați politicilor GDPR.

Site-ul este protejat cu ajutorul unui Certificat SSL iar datele introduse pe site nu sunt prelucrate în alt scop decât cel prevăzut expres la pct 3.

Absolut toate informațiile oferite, indiferent de canalul pe care au fost transmise, nu vor fi vândute sau înstrăinate unor terțe părți. Ne angajăm să îți protejăm datele cu caracter personal și să îți răspundem la orice întrebări ai referitor la datele cu caracter personal care te vizează.

Vă atenționăm că nu avem controlul deplin asupra secțiunii de comentarii liberă aferentă secțiunii blog a site-ului nostru. Vă rugăm să nu introduceți date cu caracter personal în această secțiune întrucât nu suntem răspunzători de consecințele ce pot apărea după publicarea acestora.

5. DREPTURI ESENȚIALE  ALE UTILIZATORILOR

Fiecare utilizator are conform legislației în vigoare o serie de drepturi pe care le poate aplica.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal. Posibilă pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail – yzzymobilesrl@gmail.com  sau fizic la adresa societății prin care solicitați în să fie modificate, șterse sau actualizate o anumită categorie de date.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Posibilă pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa yzzymobilesrl@gmail.com în care solicitați să se confirme datele procesate sau să vă fie trimisă o copie a acestora.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal. Introducerea de date cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor comerciale. Dacă nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor în acest sens vă rugăm să încetați navigarea pe site-ul nostru.

Dreptul la ștergere. Dacă doriți ștergerea parțială a unor date cu caracter personal, ne puteți solicita acest lucru prin e-mail la adresa yzzymobilesrl@gmail.com și noi vă vom răspunde în funcție de circumstanțele sau prevederile legale existente în acel moment.

Dreptul de a vă retrage consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal și Dreptul la portabilitatea datelor. Nu ezitați să ne scrieți dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile pe care le aveți, noi ne angajăm să asigurăm confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistenţa continuă ale sistemelor și serviciilor de prelucrare a datelor cu caracter personal care vă privesc.

5. EXTERN

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire cu privire la datele cu caracter personal care vă privesc, vă rugăm să ne scrieți și să așteptați cel mult 30 de zile pentru primirea unui răspuns din partea noastră, în caz contrar vă puteţi adresa Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

  • A.N.S.P.D.C.P. –  AICI
  • Politica de Confidențialitate Google Analytics – AICI
  • Politica de confidențialitate Facebook – AICI
  • Politica de confidențialitate Google – AICI