Ești fan al telefoanelor iPhone de la Apple? Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse, de modele diferite de unde tu poți alege ceea ce ai nevoie. Vezi funcțiile și criteriile fiecărui telefon pentru a alege mai ușor. Cumpără în siguranță sau vinde ușor și rapid!

Telefoane Iphone 13 PRO de vânzare

Afișez toate cele 3 rezultate

Sorteaza:

Apple s-a remarcat în decursul anilor ca fiind una dintre cele alese mărci de telefoane din istorie. Cu un design notabil, demn de remarcat, modelele de iPhone 13 au primit un feedback pozitiv din partea publicului. Lansat în anul 2021, împreună cu varianta mini a modelului, acesta a avut un succes răsunător.

Modelele sunt unele echipate cu două camere pe spate și cu o cameră frontală, acestea remarcându-se prin surprinderea detaliilor cât mai precise. Fotografiile, atât cele de tip portret, dar și cele de peisaj, reușesc să mulțumească orice utilizator entuziasmat de fotografii.

Punem la dispoziția tuturor celor care își doresc să dețină un telefon performant prețuri cât mai mici. La Yzzy ne dorim ca orice client să plece cu telefonul în buzunar și cu zâmbetul pe buze. Deținem modele de telefoane iPhone 13 care vor răspunde cu promptitudine celor care doresc să le cumpere și să se bucure de avantaje.

Yzzy pentru noi, dar și Yzzy pentru voi

Prețul telefoanelor este unul redus, în comparație cu altele prezente pe piață, ceea ce le face ușor de achiziționat. La Yzzy se poate achita și în rate și astfel cei interesați pot cumpăra modelul de iPhone dorit fără probleme.

La fiecare iPhone 13 achiziționat acordăm garanție 12 luni pentru că ne dorim ca fiecare client să poată apela cu încredere la noi de fiecare dată când are o problemă cu telefonul. Cumpără acum un telefon iPhone 13 și profită de ofertele prezente la Yzzy.


Telefoane iPhone 14 Telefoane iPhone 14 Pro Telefoane iPhone 14 Pro Max Telefoane iPhone 14 Plus
Open chat
1
Ai nelamuriri?
Scan the code
Salut!
Te putem ajuta?
preloader