Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să-ți vinzi telefonul în cadrul YZZY

YZZY

După  cum bine știi, în cadrul Yzzy îți poți vinde telefonul mobil, ca mai apoi să ți-l iei pe cel nou. Este mult mai accesibil pentru tine să renunți la cel vechi și să-l cumperi pe cel nou din cadrul aceluiași magazin. Ne-am propus ca în acest articol să detaliem pe larg această procedură, pentru ca tu să fii informat corespunzător.

Noi, la Yzzy, ne dorim să ai parte de cât mai multă vizibilitate, de aceea îți explicăm pe larg în ce constă acest proces. Nu este neapărat vorba de un proces lung, ci trebuie să introduci niște adevărate esențiale, care ne vor ajuta pe noi să venim cu o ofertă ideală pentru tine.

Pas cu pas spre noul telefon…

Primul pas ar fi acela că trebuie să știi sigur că vrei să “scapi” de acel telefon, că ești dispus să-l înlocuiești cu unul nou. Ai fi surprins, dar mulți utilizatori se atașează emoțional de acel telefon în care au stocate fotografii, clipuri video și alte date personale. Ei bine, tranziția către un nou telefon nu este chiar atât de înfricoșătoare pe cât pare. Odată ce te obișnuiești cu noul dispozitiv, vei vedea că acesta se mișcă mult mai repede și că ai luat decizia potrivită când l-ai înlocuit pe cel vechi.

În cadrul site-ului nostru găsești acel formular pe care trebuie să-l completezi cu toate datele telefonului pe care dorești să-l vinzi. La sfârșitul acestuia, introduci datele de contact, numărul de telefon și adresa de email, pentru a putea fi contactat de unul dintre membrii echipei noastre. Vei putea discuta ulterior despre prețul final al telefonului și condițiile în care poți lua un alt model.

Mai trebuie să știi faptul că acest proces nu durează mult, în sensul că vei afla destul de repede în cât timp poți să-ți achiziționezi noul telefon. Deci trebuie să ai și acest lucru în vedere atunci când ne alegi pe noi.

Noi îți recomandăm să verifici starea telefonului cu ajutorul unui instrument pus la dispoziție pe pagina noastră oficială. Verificarea IMEI-ului este un pas crucial în tot acest proces, deoarece noi, în cadrul Yzzy, nu acceptăm acele telefoane care au un risc mare de blocare sau care au fost constatate ca fiind furate.

Ușor pentru tine și Yzzy pentru noi

Ne dorim la fel ca și tine ca toată această colaborare să fie una de succes, de aceea suntem alături de tine în cazul în care nu știi exact ce să scrii la unele câmpuri din structura formularului. Ne poți suna sau contacta online în cadrul site-ului nostru yzzy.ro.

Te ajutăm cu plăcere și te îndrumăm pentru a nu întâmpina vreo problemă pe tot parcursul colaborării cu noi. La Yzzy îți găsești telefonul potrivit, reciclându-l pe cel vechi. Promovăm un stil de viață bazat pe sustenabilitate, așadar te invităm și pe tine să faci acest lucru.

Contactează-ne pentru mai multe detalii și continuă să ne citești pe blog! Promitem niște articole interesante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Open chat
1
Ai nelamuriri?
Scan the code
Salut!
Te putem ajuta?
preloader