Ești fan al telefoanelor iPhone de la Apple? Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse, de modele diferite de unde tu poți alege ceea ce ai nevoie. Vezi funcțiile și criteriile fiecărui telefon pentru a alege mai ușor. Cumpără în siguranță sau vinde ușor și rapid!

Telefoane Iphone 11 PRO MAX de vânzare

Afișez toate cele 8 rezultate

Sorteaza:

iPhone 11, lansat din 2018, încă este în lista favoritelor pentru mulți dintre voi. Are un display generos și o carcasă premium și, față de predecesorii săi, are camerele îmbunătățite. Pentru cei nehotărâți încă, iPhone 11 este unul din cele mai bune smartphone-uri pe care ar putea să le aleagă. Pur și simplu nu mai poți să îi dai drumul din mână! Sau dacă ți se întâmplă, descoperi că este și rezistent! Este și rezistent la apă, cu certificarea IP68 la activ.

Știm că aspectul financiar ar putea fi un impediment, dar la Yzzy ai telefoane iPhone 11 de vânzare la prețuri foarte bune. În plus, facem tot procesul mai simplu pentru tine – verificăm minuțios fiecare smartphone, îl evaluăm corect și ne asigurăm că are o sănătate a bateriei care să nu dea de bănuit că este telefon la mâna a doua. Adică suntem atenți să îți oferim calitate înainte de toate.

Beneficii multiple pentru toți clienții Yzzy

Poate ai descoperit până acum, la Yzzy facem lucrurile diferit. Chiar dacă toate telefoanele din gama iPhone 11 de vânzare sunt second hand, acest lucru nu înseamnă că sunt de calitate îndoielnică sau cu aspect uzat.

Ai garanție un an, posibilitatea de a achita în rate, livrare rapidă, astfel încât să fii 100% convins de alegerea pe care o faci. Ca noi, foarte bune, în culori pe alese, toate ofertele de iPhone 11 de vânzare sunt diverse, pentru toate preferințele. Ce buget aloci acestei achiziții?


Telefoane iPhone 12 Telefoane iPhone 12 Pro Telefoane iPhone 12 Pro Max Telefoane iPhone 12 mini
Open chat
1
Ai nelamuriri?
Scan the code
Salut!
Te putem ajuta?
preloader