Ești fan al telefoanelor iPhone de la Apple? Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse, de modele diferite de unde tu poți alege ceea ce ai nevoie. Vezi funcțiile și criteriile fiecărui telefon pentru a alege mai ușor. Cumpără în siguranță sau vinde ușor și rapid!

Telefoane Iphone 12 de vânzare

Afișez toate cele 9 rezultate

Sorteaza:

Toată lumea spune, telefoanele iPhone sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. Se pare că iPhone 12 nu face excepție. Este o variantă excelență și de actualitate, un smartphone performant, chiar dacă are deja doi ani de la lansare. Se bucură de design modern și atemporal, include tehnologii premium și, nu în ultimul rând, se mândrește cu 12 MP la fiecare cameră.

Cunoscut de asemenea pentru rezistența sporită a bateriei sale, ne asigurăm și noi, la rândul nostru, că va fi smartphone-ul performant pe care îl cauți. Verificăm fiecare telefon în parte, ne asigurăm că toate telefoanele iPhone 12 de vânzare la Yzzy sunt corect evaluate și cu un preț rezonabil și, mai ales, justificat.

iPhone 12, smartphone-ul care își merită toți banii

La Yzzy, orice telefon cumperi are garanția inclusă, va fi livrat rapid și poți plăti și online, în rate. Vei fi uimit de capacitatea acestor modele de iPhone. iPhone 12 are conectivitate 5G, ecran cu ramă subțire, este ușor și cu ajutorul său poți filma sau poți face fotografii ca un pro! Culori clasice, așa cum ne-a obișnuit Apple, dar ce este important de precizat se referă la sticla acestora. La iPhone 12 este de patru ori mai rezistentă.

Cum aceste telefoane nu vă dezamăgesc din punct de vedere al performanței, nici Yzzy nu se lasă mai prejos. Suntem ghidați de standarde de calitate și orice telefon second hand trecut la vânzare în portalul nostru este, mai întâi de toate, verificat din toate punctele de vedere – inside-out, aspectual și funcțional. Verificăm noi, pentru ca tu să nu ai griji!


Telefoane iPhone 13 Telefoane iPhone 13 Pro Telefoane iPhone 13 Pro Max Telefoane iPhone 13 mini
Open chat
1
Ai nelamuriri?
Scan the code
Salut!
Te putem ajuta?
preloader